Campania INIMI

Spune stop erorilor medicale! Acum fara costuri! Nu mai ai nicio scuza!

In Romania, desi suntem in top printre tarile Europei cu cele mai multe erori medicale, ne situam pe ultimele locuri in ceea ce priveste numarul   cazurilor de malpraxis inaintate in instante.

Actionand in instanta doctorul si spitalul care ti-au afectat sanatatea si integritatea vei obtine mai mult decat satisfactia ca ai fost despagubit si doctorul a fost tras la raspundere, salvezi alte vieti ce urmau a fi tratate de un doctor incompetent.

Sesizarea Comisiei de Monitorizare si Competenta Profesionala pentru Cazurile de Malpraxis este optionala, pacientul/rudele acestuia avand posibilitatea de a actiona spitalul si medicul direct in instanta, evitand astfel luni de asteptare a unui raspuns, care in cele mai multe cazuri este nefavorabil.

Putem salva vieti avand curajul sa actionam in consecinta nu doar sa ne plangem.

Existand precedentul in materie de malpraxis si avand ca exemple doctori ce si-au pierdut dreptul de libera practica pentru ca nu au tratat un pacient sau mai multi corespunzator vom avea doctori mult mai responsabili, capabili si sinceri. 

Cele mai comune cazuri de malpraxis sunt:

  • prejudiciile produse din neglijenta, imprudenta sau cunostinte medicale insuficiente in exercitarea profesiunii, in  proceduri de preventie, diagnostic sau tratament
  • prejudiciile ce decurg din nerespectarea reglementarilor legii privind confidentialitatea, consimtamantul si obligativitatea acordarii asistentei medicale
  • prejudiciile produse in exercitarea profesiei si atunci cand isi depaseste limitele competentei

Va regasiti in unul sau mai multe din cazurile expuse mai sus? 

Casa de Avocatura Cristina Michinici va reprezinta GRATUIT in toate demersurile legale pentru cazurile de malpraxis.

Trage la raspundere doctorul care ti-a gresit, salveaza mai multe vieti.

In fata raspunderii orice om devine responsabil.

Campanie promovata de Casa de Avocatura Cristina Michinici in perioada septembrie-decembrie 2019.