Firme

Construim partenerIate si ne pliem abordarea pe structura si nevoile fiecarei firme (nu folosim solutii standard, ci solutii bazate pe practica general acceptata, dar particularizate pe client)..

Nu folosim un cronometru pentru a taxa fiecare secunda, in schimb credem ca putem prospera doar odata cu clientii nostri.

Ascultam. Unul din principiile noastre este “pentru a rezolva o problema trebuie mai intai sa o intelegi”; si intelegerea vine din ascultare si comunicare.

Ne mandrim cu recomandarile clientilor nostri, Casa noastra de avocatura fiind recunoscuta ca un partener de incredere, dedicat, prompt si care ofera servicii de inalta calitate.

Consideram ca doar in parteneriat,  prin solutiile juridice pe care le implementam, contribuim activ la succesul firmei dumneavoastra.

Relatia continua intre compania ta si Casa de Avocatura Cristina Michinici reprezinta in primul rand un instrument de preventie, asigurand pe termen lung un bun mers al afacerii tale si implicit prosperitate si dezvoltare.